Bescuit de préssec en almívar
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Alemanya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 o 9 mitjos préssecs en almívar,
- 4 ous,
- 250 g de sucre,
- 12 cullerades del suc dels préssecs,
- 2 culleradetes d'essència de vainilla,
- 4 cullerades de mantega en pomada,
- 250 g de farina,
- 11 grams de llevat en pols (tipus Royal)
- Ratlladura de llimona i
- 2 cullerades de kirsch
Elaboració
Comencem untant el motlle de mantega i li espolsem abundant sucre moreno, ho repartim pel fons i parets del motlle, posem els mitjos préssecs repartits pel fons. Reservem per utilitzar posteriorment. Pre-escalfem el forn a 180 graus. En un bol, barregem els ous amb el sucre. Afegim el suc dels préssecs, la ratlladura de llimona, el kirsch o el licor que més us agradi, la vainilla i la mantega en pomada. A continuació afegim la farina amb el llevat, barregem bé i posem la massa en el motlle. Introduïm en el forn i coem de 30 a 40 minuts (fer la prova amb l'escuradents). Si veiem que agafa massa color tapem la superfície amb paper d'alumini. Al treure desemmotllem ràpidament donant-li la volta. Si ho deixem refredar és possible que s'enganxi amb el sucre fos.
1h
Notes
La recepta original d'aquest pa de pessic és d'un petit llibre en aleman i es diu alguna cosa així com pa de pessic cap per avall de préssecs en almívar. Això és per la forma tan singular de fer-ho, que consisteix a fer-ho al revés.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
912 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c