Coc de préssec
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per thermomix
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6ous
- 200g de sucre
- 1 iogurt natural
- 250g de farina
- un sobret de llevat químic
- 100ml d'oli d'oliva
- dos préssecs per fer puré i dos més per tallar a làmines fines.
8 racions
Utensilis
O batedora de varetes elèctrica, o en el seu defecte batedora de varetes manuel i força joc de canell.
Elaboració
Posem el forn a preescalfar a 200º.
Treiem els pinyols als préssecs i en fem pure dos, els altres dos els tallem a làmines fines.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, el puré de préssec i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Posem una capa de làmines de préssec en un motlle i hi espolvorem una mica de sucre. Aboquem amb cura la barreja i ho posem a coure al forn, una mitja hora, a 200º.
Abans de desemmotllar el deixem refredar una mica, el treiem del motlle i deixem les làmines de préssec, que s'hauran caramel·litzat, a la part del damunt.
45min
Notes
Aprofiteu ara que és època de préssecs de vinya!
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4676 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????