Coc de préssec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 6ous
  • 200g de sucre
  • 1 iogurt natural
  • 250g de farina
  • un sobret de llevat químic
  • 100ml d'oli d'oliva
  • dos préssecs per fer puré i dos més per tallar a làmines fines.

8 racions

Utensilis

O batedora de varetes elèctrica, o en el seu defecte batedora de varetes manuel i força joc de canell.

Elaboració

Posem el forn a preescalfar a 200º.
Treiem els pinyols als préssecs i en fem pure dos, els altres dos els tallem a làmines fines.
Barregem els ous i el sucre i els batem a punt de cinta.
Vigilant que no ens baixi la barreja hi afegim el iogurt, el puré de préssec i l'oli i al final la farina barrejada amb el llevat.
Posem una capa de làmines de préssec en un motlle i hi espolvorem una mica de sucre. Aboquem amb cura la barreja i ho posem a coure al forn, una mitja hora, a 200º.
Abans de desemmotllar el deixem refredar una mica, el treiem del motlle i deixem les làmines de préssec, que s'hauran caramel·litzat, a la part del damunt.

45min

Notes

Aprofiteu ara que és època de préssecs de vinya!

Per


Recepta de cuina de Coc de préssec

per Dolça

Recepta de cuina de Coc de préssec

per Dolça

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Coc de préssec

Enllaça aquesta recepta:

3620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!