Espatlletes de conill agredolces, estofades amb préssecs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlletes de conill
  • Un pot petit de prèssec en conserva
  • Llard
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un got de moscatell
  • Mel
  • Vinagre de poma
  • Una ceba picolada
  • Una fulla de llorer
  • Tres alls aixafats
  • Brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
  • Mantega
  • Sucre

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un cassó mitjà
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, agafem els préssecs de pot i els fiquem tallats en dues meitats (cada tros) en un cassó amb mantega, amb un polsim de sucre, a foc baix.
Quan són mig cuits, afegim: un raig de mel, el vinagre de poma i deixem que coguin fins que estiguin tous i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim les espatlletes de conill salpebrades fins que estiguin una mica rosses.
Seguidament, afegim: la ceba picolada, els alls, el llorer, un got de moscatell, un raig de mel, un raig de vinagre de poma i dos caçons de brou de pollastre casolà, i deixem que cogui tot plegat a foc baix, fins que les espatlletes estiguin gairebé cuites.
Tot seguit, afegim els préssecs, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que les espatlletes siguin ben tendres, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1026 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!