Bescuit de carbassa
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
Ingredients
- 250 g de carbassa
- 3 ous de mida XL
- 250 g de iogurt natural
- 250 g de sucre
- 70 g d'oli d'oliva de sabor suau
- 300 g de farina
- 1 sobre de llevat en pols
- cullerada petita de canyella
Elaboració
							Pelem i tallem la carbassa. La posem al forn a 180 graus durant 25 minuts. Una vegada feta, la deixem que es refredi i amb l'ajuda d'una forquilla la triturem i la reservem.
Muntem les clares dels ous amb la meitat del sucre.
En un bol, muntem els rovells amb l'altra meitat del sucre. Li afegim els iogurts, l'oli, la carbassa i la canyella i ho remenem fins que quedi una crema fina. Incorporem el llevat i la farina remenant per tal que es vagi incorporant. Ho farem amb una espàtula de fora cap a dintre. Quan la farina estigui ben incorporada li afegirem en tres cops les clares muntades seguint el mateix procediment (de fora cap a dintre). 
Untarem el motlle per al forn amb mantega i li abocarem la massa. La farem al forn a 180 graus durant 30 minuts. Mirarem que estigui ben feta però sense deixar que es cremi i apagarem el forn. El deixarem uns cinc minuts amb la porta oberta. El treurem del forn, el desmotllerem i deixarem que es refredi.
														
 2h
 2h 
Notes
OPCIONAL:
Posar-hi crema d'ametlla enlloc del iogurt.
Emprar sucre de canya enlloc de sucre blanc.
 Etiquetes: 
						Bescuit  Carbassa
 
						Etiquetes: 
						Bescuit  Carbassa  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4320 visites.
 4320 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Risotto
 Risotto 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
 
 Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram