Compota de prèssecs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre quilos de prèssecs (si poden ser de vinya millor)
  • 100 grams de sucre
  • Aigua
  • Mitja branca de canyella
  • Un raig de suc de llimona

10 racions

Utensilis

Un atuell amb tapa per guardar la compota
Una cassola metàl·lica fonda
Una espátula de fusta

Elaboració

Primerament, pelem els prèssecs, els tallem a trossos regulars, i els fiquem a la cassola fonda juntament amb un dit d'aigua, un raig de llimona, la canyella, i cent grams de sucre. Tot seguit, deixem que vagi coent-se a foc baix, fins que gairebé veiem que els prèssecs es desfan.
A continuació, els retirem del foc, deixem que es refredin una mica. i ja podem guardar la compota en l'atuell amb tapa a la nevera, fins que la necessitem fer servir.

1h 30min

Notes

Aquesta compota, és molt adient per guarnicions i acompanyaments de receptes sobretot a la graella o a la planxa.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2077 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: