Compota de prèssecs
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Confitures
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre quilos de prèssecs (si poden ser de vinya millor)
- 100 grams de sucre
- Aigua
- Mitja branca de canyella
- Un raig de suc de llimona
 10 racions
 10 racions
Utensilis
Un atuell amb tapa per guardar la compota
Una cassola metàl·lica fonda
Una espátula de fusta
Elaboració
							Primerament, pelem els prèssecs, els tallem a trossos regulars, i els fiquem a la cassola fonda juntament amb un dit d'aigua, un raig de llimona, la canyella, i cent grams de sucre. Tot seguit, deixem que vagi coent-se a foc baix, fins que gairebé veiem que els prèssecs es desfan.
A continuació, els retirem del foc, deixem que es refredin una mica. i ja podem guardar la compota en l'atuell amb tapa a la nevera, fins que la necessitem fer servir.
														
 1h 30min
 1h 30min 
Notes
Aquesta compota, és molt adient per guarnicions i acompanyaments de receptes sobretot a la graella o a la planxa.
 Etiquetes: 
						La cuina de les guarnicions
 
						Etiquetes: 
						La cuina de les guarnicions  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2959 visites.
 2959 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Aperitiu
 Aperitiu Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Ous i làctics
 Ous i làctics Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram