Nius de patata

Aquesta recepta, més que un plat, és una guarnició, que pot acompanyar tan peixos a la graella, planxa, o forn, com també carns. Els podem fer farcits amb verduretes saltades, bolets, o qualsevol guarniment que ens agradi.

Ingredients

  • Quatre patates grans, tipus Mona lisa (són les ideals per fregir)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Un estri, per fer els nius.
Una paella fonda.
També les podem fregir amb fregidora.
una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primer de tot, pelem les patates, i les tallem a rodelles ben fines.
Seguidament, tallem les rodelles en juliana molt prima, i acte seguit, anem omplin l'estri de fer els nius, amb la juliana de patata.
A continuació, tanquem el motlle, i fregim les patates amb força oli d'oliva, fins que veiem que les patates, són ben rosses.
Seguidament, ho desemmotllem, afegim un polsim de sal, i els deixem damunt un paper de cuina, perquè absorbeixi tot l'oli de fregir-los.
Acte seguit, ja els tenim a punt, per fer-los servir com a guarnició, en el plat que més ens agradi.

40min

Notes

Normalment, aquests estris, els podem trobar a les botigues de parament per la llar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: