Nius de patata
Aquesta recepta, més que un plat, és una guarnició, que pot acompanyar tan peixos a la graella, planxa, o forn, com també carns. Els podem fer farcits amb verduretes saltades, bolets, o qualsevol guarniment que ens agradi.
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre patates grans, tipus Mona lisa (són les ideals per fregir)
- Oli d'oliva
- Sal
- Paper de cuina
4 racions
Utensilis
Un estri, per fer els nius.
Una paella fonda.
També les podem fregir amb fregidora.
una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primer de tot, pelem les patates, i les tallem a rodelles ben fines.
Seguidament, tallem les rodelles en juliana molt prima, i acte seguit, anem omplin l'estri de fer els nius, amb la juliana de patata.
A continuació, tanquem el motlle, i fregim les patates amb força oli d'oliva, fins que veiem que les patates, són ben rosses.
Seguidament, ho desemmotllem, afegim un polsim de sal, i els deixem damunt un paper de cuina, perquè absorbeixi tot l'oli de fregir-los.
Acte seguit, ja els tenim a punt, per fer-los servir com a guarnició, en el plat que més ens agradi.
40min
Notes
Normalment, aquests estris, els podem trobar a les botigues de parament per la llar.
Etiquetes: La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3662 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.