Nius de patata

Aquesta recepta, més que un plat, és una guarnició, que pot acompanyar tan peixos a la graella, planxa, o forn, com també carns. Els podem fer farcits amb verduretes saltades, bolets, o qualsevol guarniment que ens agradi.

Ingredients

  • Quatre patates grans, tipus Mona lisa (són les ideals per fregir)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Un estri, per fer els nius.
Una paella fonda.
També les podem fregir amb fregidora.
una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primer de tot, pelem les patates, i les tallem a rodelles ben fines.
Seguidament, tallem les rodelles en juliana molt prima, i acte seguit, anem omplin l'estri de fer els nius, amb la juliana de patata.
A continuació, tanquem el motlle, i fregim les patates amb força oli d'oliva, fins que veiem que les patates, són ben rosses.
Seguidament, ho desemmotllem, afegim un polsim de sal, i els deixem damunt un paper de cuina, perquè absorbeixi tot l'oli de fregir-los.
Acte seguit, ja els tenim a punt, per fer-los servir com a guarnició, en el plat que més ens agradi.

40min

Notes

Normalment, aquests estris, els podem trobar a les botigues de parament per la llar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: