Braç de patata

Ingredients

  • 2kg de patates vermelles, 100gr pernil salat, 100 gr pernil dolç, pebrot vermell de llauna, olives rellenes, ou dur, maionesa.

4 racions

Elaboració

Bullir les patates ja pelades amb aigua i sal,cuan estan calentes xafarlas amb una forquilla fins que quedin ben fines, no afegir gaire aigua. Deixar-les refredar.
Posar la masa sobre un tovalló i estendre-la per posar-hi una mica de maionesa de base i el farciment(pernil dolç, pernil salat, olives, pebrot, ou dur, tot tallat petit)
Embolicar amb el tovalló donan.li la forma del braç. Untar per sobre amb una mica de maionesa i adornar amb tiras de pebrot i olives.
Guardar a la nevera.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8175 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Fa dies que vull fer un braç de patata, acabo de trobar la recepta que em sembla perfecta!
Carme roura diu:
aquesta recepta me la va donar la meva mare i surt molt bé, ja em diras si ha tingut èxit, jejeje. Salutacions-

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: