Braç de patata
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 2kg de patates vermelles, 100gr pernil salat, 100 gr pernil dolç, pebrot vermell de llauna, olives rellenes, ou dur, maionesa.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Bullir les patates ja pelades amb aigua i sal,cuan estan calentes xafarlas amb una forquilla fins que quedin ben fines, no afegir gaire aigua. Deixar-les refredar.
Posar la masa sobre un tovalló i estendre-la per posar-hi una mica de maionesa de base i el farciment(pernil dolç, pernil salat, olives, pebrot, ou dur, tot tallat petit)
Embolicar amb el tovalló donan.li la forma del braç. Untar per sobre amb una mica de maionesa i adornar amb tiras de pebrot i olives.
Guardar a la nevera.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						Patata
 
						Etiquetes: 
						Patata  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 8266 visites.
 8266 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Altres
 Altres 
  
  Croquetes
 Croquetes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram