Braç de fabiola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 4 rovells d'ou
  • 4 cullerades de sucre (soperes)
  • 8 cullerades de coco rallat(soperes)
  • 200g de margarina (tulipan)
  • Polvos de xocolata
  • Galetes maries
  • Moscatell o mistela

8 racions

Elaboració

Es barreixa els rovells amb el sucre, despres si afeigueix el coco i la margarina, es remena tot fins que quedi ben barrejat. Després es posa la meitat de la pasta en un altre vol i en una de les dos parts s'hi posa polvos de xocolata fins que quedi la pasta de color de xocolata.
En una tassa si posa moscatell s'hi suca una galeta i en una banda s'hi posa pasta de color de xocolata, después se suca una altra galeta i s'hi posa pasta de l'altre color, es van posant una darrere l'altra i aixi es va fent el braç de gitano, quan està fet es cobreix de pasta de la de xocolata i pel damunt si posa coco ratllat.

30min

Notes

Es posa en una plata allargada i es serveix tallant-lo a l'esbiaix
Es pot acompañar amb una bona ratafia catalana


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11485 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

gotictarrega diu:
Boníssim!
A veure si me'n surto de fer-lo, a casa :))
Ares Bonamusa diu:
Teresa, aquest pastís el feia la meva cunyada pels aniversaris dels nens quan eren petits, bonissim!!!!.

Ares


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!