Braç de fabiola

Ingredients

  • 4 rovells d'ou
  • 4 cullerades de sucre (soperes)
  • 8 cullerades de coco rallat(soperes)
  • 200g de margarina (tulipan)
  • Polvos de xocolata
  • Galetes maries
  • Moscatell o mistela

8 racions

Elaboració

Es barreixa els rovells amb el sucre, despres si afeigueix el coco i la margarina, es remena tot fins que quedi ben barrejat. Després es posa la meitat de la pasta en un altre vol i en una de les dos parts s'hi posa polvos de xocolata fins que quedi la pasta de color de xocolata.
En una tassa si posa moscatell s'hi suca una galeta i en una banda s'hi posa pasta de color de xocolata, después se suca una altra galeta i s'hi posa pasta de l'altre color, es van posant una darrere l'altra i aixi es va fent el braç de gitano, quan està fet es cobreix de pasta de la de xocolata i pel damunt si posa coco ratllat.

30min

Notes

Es posa en una plata allargada i es serveix tallant-lo a l'esbiaix
Es pot acompañar amb una bona ratafia catalana


Recepta de cuina de Braç de fabiola
per Teresa Albert Jové
Recepta de cuina de Braç de fabiola
per Teresa Albert Jové
Recepta de cuina de Braç de fabiola
per Teresa Albert Jové

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

16824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

gotictarrega diu:
Boníssim!
A veure si me'n surto de fer-lo, a casa :))
Ares Bonamusa diu:
Teresa, aquest pastís el feia la meva cunyada pels aniversaris dels nens quan eren petits, bonissim!!!!.

Ares

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: