Pastes de te

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • Farina
  • Sucre

Utensilis

Batedora

Elaboració

Es pesen els ous (amb closca) i el pes que fan és el que hem de posar de farina i sucre.
Es posa el sucre, la farina i els ous (amb la clara) i es barreja tot fins que quedi una pasta fina, i ja la tindrem a punt per coure.
Posem el forn a 200ºC.
Posarem paper en una plàtera que pugui anar al forn, i amb una cullera de postre l'omplirem de la pasta, anirem fent muntets, deixant espai de un a l'altre perquè al coure aumenten de tamany.
Quan comencen a agafar color ja es poden treure (10 minuts aproximadament) tot seguit ja es pot posar una altra plàtera.
Ja veureu quines pastes més bones i fàcils de fer!!!!
Espero que us agradin.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2278 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: