Pastes de te
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 ous
- Farina
- Sucre
Utensilis
Batedora
Elaboració
Es pesen els ous (amb closca) i el pes que fan és el que hem de posar de farina i sucre.
Es posa el sucre, la farina i els ous (amb la clara) i es barreja tot fins que quedi una pasta fina, i ja la tindrem a punt per coure.
Posem el forn a 200ºC.
Posarem paper en una plàtera que pugui anar al forn, i amb una cullera de postre l'omplirem de la pasta, anirem fent muntets, deixant espai de un a l'altre perquè al coure aumenten de tamany.
Quan comencen a agafar color ja es poden treure (10 minuts aproximadament) tot seguit ja es pot posar una altra plàtera.
Ja veureu quines pastes més bones i fàcils de fer!!!!
Espero que us agradin.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2120 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.