Flam d'ou amb caldo

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → cataluña
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos ous
  • 250 ml. de caldo

4 racions

Elaboració

En un recipient es posen els ous i el caldo i es mescla tot junt.
(El caldo abans de mesclar-lo l'haurem colat en un drap molt fi perquè ens quedi tota la grassa a fora)
En un recipient que pugui anar al forn si posa la mescla i es cou al bany maria.
Per veure si està cuit es punxa amb una agulla i si surt neta es que està fet(aproximadament una hora)
Es deixa refredar.
Quant està fred es talla a daus i ja està apunt per barrejar-lo dins d'una sopa que haurem preparat amb un bon caldo.
(El caldo de la sopa pot ser el mateix que haurem fet el flam)

10min

Notes

Si a la sopa que hem preparat amb aquest flam i afeigim unes mandongilles petites ens quedarà una sopa de FESTA MAJOR.


Recepta de cuina de Flam d'ou amb caldo
per Teresa Albert Jové
Recepta de cuina de Flam d'ou amb caldo
per Teresa Albert Jové
Recepta de cuina de Flam d'ou amb caldo
per Teresa Albert Jové

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Molt original aquesta manera de fer l'ou per afegir al caldo

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: