Flam Natural

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 l. de llet
  • 8 ous
  • 6 cullerades de sucre
  • Una barra de canyella
  • Una pell de llimona
  • Sucre per fer el caramel

8 racions

Elaboració

Es bull la llet amb el sucre, la canyella i la llimona, a part el baten els ous i les clares i s'incorpora a la llet ben barrejat.
En un cassó es fa el caramel per repartir-ho a les flameres i després s'incorpora la llet amb els ous.
Es posa amb bany maria al forn a 180º una 1/2 hora

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: