Flam Natural
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 l. de llet
- 8 ous
- 6 cullerades de sucre
- Una barra de canyella
- Una pell de llimona
- Sucre per fer el caramel
 8 racions
 8 racions
Elaboració
							Es bull la llet amb el sucre, la canyella i la llimona, a part el baten els ous i les clares i s'incorpora a la llet ben barrejat.
En un cassó es fa el caramel per repartir-ho a les flameres i després s'incorpora la llet amb els ous.
Es posa amb bany maria al forn a 180º una 1/2 hora
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						Flam
 
						Etiquetes: 
						Flam  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3830 visites.
 3830 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Altres
 Altres 
  
  Flam
 Flam
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram