Menjablanc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 2 sobres de menjablanc
- 1 pot d'Almendrina de 350 grs.
- 2 cullerades de sucre
- Aigua
8 racions
Elaboració
Es barregen tots els ingredients amb un litre d'aigua, es posa al foc sempre remenant i quan començar a bullir 2 minuts més.
Es serveix en una plata o en flameres individuals fresquet de la nevera.
Notes
Es un postre típic de Reus.
Etiquetes:
Flam Menjablanc
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies. Et felicito per les teves receptes. Jo sóc nova en aquest mon informàtic, però m´agrada cuinar....
Tens raó, pero aquesta recepta la vaig editar en un classe d´informàtica de pressa i correns,i és lo primer que s´hem va...
Qué és ganache de chocolate? Quan ho sàpiga faré aquesta bomba.