Menjablanc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Baix Camp
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 sobres de menjablanc
  • 1 pot d'Almendrina de 350 grs.
  • 2 cullerades de sucre
  • Aigua

8 racions

Elaboració

Es barregen tots els ingredients amb un litre d'aigua, es posa al foc sempre remenant i quan començar a bullir 2 minuts més.
Es serveix en una plata o en flameres individuals fresquet de la nevera.

Notes

Es un postre típic de Reus.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

809 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

MTeresa Llauradó Curto diu:
Tens raó, pero aquesta recepta la vaig editar en un classe d´informàtica de pressa i correns,i és lo primer que s´hem va acudir.
Ens anyirem seguin.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!