Menjablanc

Categoria:
Típica de: catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 litre de llet d'ametlles
  • 100 grams de preparat de menja blanc
  • 1 llimona

10 racions

Utensilis

Motlles per posar el menja blanc

Elaboració

Agafarem el litre de llet d'ametlla i la farem bullir i l'hi posarem la pell de la llimona. Guardarem una mica de llet d'ametlla que hi desfarem el sobre del preparat per fer el menjablanc, quan la llet estigui bullint treure'm la pell de la llimona i baixarem el foc, hi tirarem el preparat, i sense deixar de remenar per que no se'ns pugui agafar quan comenci a bullir ha d'estar vuit o deu minuts i quan estarà fet agafarem els motlles i els mullarem i els podrem omplir els motlles s'és mulle'ns és més fàcil de desmotllar.
El menjablanc es molt bo de menjar junt amb les orelletes.

30min

Notes

Per fer la llet d'ametlla agafarem 8 ó 9 cullerades de concentrat d'ametlla i és suficientment dolç.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!