Galetes de vainilla (sense mantega) amb ametlles i xocolata blanca

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ou
  • 75gr de sucre
  • 125gr de farina
  • 1 cullareta d'essència de vainilla
  • 1 cullareta de llevat
  • Ametlles
  • Xocolata blanca

10 racions

Elaboració

1) Batem l'ou i hi afegim el sucre i la cullereta d'essència de vainilla. Ho barregem tot ben bé.
2) Afegim a la barreja la farina i el llevat. Ho barregem fins a assolir la massa (si veieu que heu d'afegir una mica més de farina perquè no s'us enganxi, feu segons la vostra necessitat).
3) Donem forma a les galetes i, si volem, hi afegim les ametlles. Jo de vegades les he triturades i les hi he posat a trossos ben barrejades amb la massa i altres vegades en poso només una de decoració com veieu al vídeo (depen per a qui siguin i els seus gustos).
3) Posem al forn 10min a 180ºC.
4) Un cop estiguin fetes les galetes les deixem refredar i mentrestant fonem la xocolata blanca.
5) Suquem la part de baix de les galetes en la xocolata blanca i les deixem del revés perquè s'endureixi de nou.

15min


Etiquetes:                       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: