Gnocchi casolans
Categoria:
Altres
Típica de: Itàlia
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1kg de patates
- 300gr de farina
- (Opcional: 15gr de sal)
4 racions
Utensilis
Rallador
Elaboració
1) Bullim les patates durant 45 minuts en una olla sense pelar-les.
2) Quan estiguin cuites les retirem i les pelem quan encara estiguin calentes.
3) Les rallem amb un rallador.
4) Tamissem la farina sobre la patata rallada.
5) Amb un ganivet fem "talls" sobre la barreja perquè es vagi enganxant un ingredient amb l'altre.
6) Quan veiem que comença a estar integrat amassem del tot amb les mans.
7) Dem un cilindre gros, del qual anirem tallant rodanxes amb les quals farem "salsitxes" d'1,5cm aproximadament de gruix que tallarem en trossets de 2 cm que seran el nostre gnocchi.
8) Donem forma al gnocchi fent rodar el trosset que em tallat per sobre d'una forquilla, deixant que s'enrrolli sobre el nostre dit.
9) Bullim fins que veiguem que surten a la superfície.
10) Servim amb la salsa que preferim!
1h 30min
Notes
Per a una millor comprensió: https://youtu.be/A4KCKl961F4
Etiquetes: Patates Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3201 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.