Pastís de formatge al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600gr de formatge tipus Philadelphia
  • 3 ous
  • 2 iogurts naturals
  • Llet (1 iogurt)
  • Crema de llet (1 iogurt)
  • Farina (2 iogurts)
  • Sucre (2 iogurts)
  • Llevat (1 sobre)

1 racions

Utensilis

Motlle de 24cm de diàmetre

Elaboració

1) Barregem tots els ingredients un a un, barrejant-ho en tot moment a velocitat baixa si tenim un robot de cuina. Si ho fem a mà anem barrejant durant una estona cada vegada que incorporem un nou ingredient fins que aquest estigui ben integrat.
2) Un cop tenim la barreja feta encenem el forn en funció superior i inferior a 175ºC.
3) Engreixem un motlle de pastís amb mantega i hi evoquem la barreja.
4) Col·loquem el pastís al forn durant uns 45-50min (nosaltres amb 45min en tenim prou però depén de cada forn).
5) Retirem el pastís del forn i el deixem refredar.
6) Ja ens el podem menjar o el podem cobrir amb mermelda o xocolata!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!