Gelats de xocolata i de fruites de bosc sense llet

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gelat de xocolata:

  • 100ml de beguda d'ametlles
  • 200g de xocolata negre sense llet
  • 1 cullereta de margarina vegetal
  • 3 bananes trossejades congelades
  • 1 cullereta d'essència de vainilla
  • 2 cullerades de cacao en pols

Gelat de fruites del bosc:

  • 3 bananes a trossos congelades
  • 400gr de fruites del bosc variades congelades
  • 2 culleretes d'essència de vainilla
  • 1/2 got de beguda d'ametlles calenta
  • Fruits del bosc extres per decorar

1 racions

Utensilis

Licuadora

Elaboració

Gelat de xocolata:

1) Posem a bullir la beguda d'ametlles en un cassó
2) Quan comenci a bullir retirem i hi evoquem la xocolata trossejada a dins i remanem fins que tot quedi integrat, quan això passi hi posem la margarina vegetal i, de nou, remanem fins que la barreja quedi homogenia
3) En una licuadora hi posem la banana congelada, que haurem retirat uns 20min abans del congelador, la cullereta de vainilla i les 2 cullerades de cacao en pols. A sobre hi evoquem la barreja de xocolata i llet d'ametlles ja tèvia
4) Ho triturem tot junt, ajudant amb un morter si veiem que alguns trossos de banana no s'integren a la barreja
5) Col·loquem la barreja en un tupper i reservem en el congelador durant 1h- 1'5h
6) Ja tenim Gelat de xocolata!!

Gelat de fruites del bosc:

1) Posem en una licuadora les bananes congelades, els fruits del bosc i l'essència de vainilla
2) Ho xafem una mica amb un morter perquè es comenci a barrejar
3) Hi evoquem el 1/2 got de beguda d'ametlles que haurem escalfat prèviament al microones
4) Triturem tota la barreja fins obtenir una barreja cremosa
5) Tallem els fruits del bosc extre a trossets i els posem dins de la barreja remenant perquè quedin homogeniament repartits
6) Evoquem en un tupper i deixem congelar durant unes hores
7) Ja tenim gelat de fruites del bosc!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: