Sacher amb xocolata amb llet i xocolata blanca

Ingredients

  • 75 gr. d'ametlla molta
  • 65 gr. de farina
  • 65gr. de sucre glassé
  • 65gr. de sucre normal
  • 65 gr. de mantega
  • 4 ous
  • 95gr. de xocolata
  • 5gr de llevat
  • Una mica de sal
  • 1 culleradeta de vainilla ensucrada
  • Melmelada

Ingredients cobertura:

  • 300gr. de xocolata blanca (si és negra amb 130gr ja fareu)
  • 125ml de crema de llet
  • 30gr. de mantega

1 racions

Elaboració

Avui us portem un Sacher amb un toc personal! és un pastís bonissím i més fàcil de fer del què es podria pensar! Amants de la xocolata prepareu-vos per disfrutar!

INGREDIENTS (motlle 16cm):

- 75 gr. d'ametlla molta
- 65 gr. de farina
- 65gr. de sucre glassé
- 65gr. de sucre normal
- 65 gr. de mantega
- 4 ous
- 95gr. de xocolata
- 5gr de llevat
- Una mica de sal
- 1 culleradeta de vainilla ensucrada
- Melmelada

Ingredients cobertura:

- 300gr. de xocolata blanca (si és negra amb 130gr ja fareu)
- 125ml de crema de llet
- 30gr. de mantega

INSTRUCCIONS:

1) Posem a fondre els 75 gr de xocolata al bany maria.
2) Barregem el sucre glassé i la mantega a temperatura ambient.
3) Reduïm les ametlles a pols.
4) A la barreja de sucre i mantega afegim la xocolata fosa (ja temperada) i a batre de nou.
5) Separem les clares dels rovells. Afegim els rovells un a un, batent cadascun d'ells fins que estigui ben integrat. Les clares les reservem.
6) Muntem les clares amb el sucre normal.
7) Tirem la vainilla i les ametlles i barregem.
8) Incorporem les clares, les anem tirant a poc a poc, remenant la barreja amb una llengua de cuina i amb moviments circulars de baix a dalt.
9) Barregem el llevat amb la farina i la sal, i la tamisem sobre la barreja, incorporant a poc a poc, com hem fet amb les clares.
10) Untem el motlle amb mantega i farina o Bake Easy! perquè no s'adhereixi el pa de pessic.
11) Hi tirem el contingut i ho deixem reposar el que triga a escalfar el forn a 150º perquè s'assenti bé la barreja.
12) FORN (al meu forn 30minuts més o menys).
13) Desmotllar i partir per la meitat un cop fred.
14) Afegir la melmelada.
15) Preparar la xocolata ganaché (posar a bullir la nata, quan estigui bullint apartar del foc i anar afegint la xocolata i barrejar, posteriorment afegir la mantega).
16) Cobrir el pastís amb la ganaché.
17) Deixar refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Berta Muntadas diu:
VIDEO RECEPTA: https://www.youtube.com/watch?v=GCQX4fWH2fQ


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!