Pastís de plàtan

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients (motlle 16cm):

  • 60gr de mantega
  • 8 cullerades de sucre
  • 2 ous
  • 2 culleretes de sucre avainillat
  • 2 culleretes de crema de llet
  • 8 cullerades de plàtan triturat
  • 16 cullerades de farina
  • 1 cullereta de llevat en pols

1 racions

Elaboració

1) En un bol fonem la mantega
2) En el mateix bol afegim tots els ingredients, podem anar barrejant-los a mesura que els incorporem o deixar la barreja pel final
3) Quan obtinguem una barreja homogenea engreixem un motlle amb mantega i hi avoquem la barreja
4) Decorem amb xips de xocolata barrejats per dintre o posant una capa de gerds frescos i rentats per sobre
5) Posem al forn a 180ºC durant uns 50-60 min
6) Retirem del forn i esperem a que es refredi per desenmotllar
7) Podem acabar de decorar espolvorejant sucre glassé per sobre o si no hi hem posat res abans amb xocolata per sobre també queda genial!!

2h

Notes

Per a una millor comprenssió veure: https://youtu.be/PNkEUjQ0LvI


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!