Hamburguesa vegetal

Ingredients

  • 50gr d'arrós integral
  • 500gr de mongetes vermelles al pot
  • 70gr de civada
  • Espècies al gust (sal, pebre, pebre vermell dolç, julivert, herbes provençals, all mòlt)
  • Ketchup

5 racions

Utensilis

Mini-pimer

Elaboració

1) Barregem en un bol les mongetes vermelles i la civada i les triturem amb un minipimer, no cal que sigui perfecte.
2) Hi afegim l'arrós ja bullit i l'integrem xafant la barreja amb una forquilla.
3) Afegim les espècies al gust i de nou amb la forquilla barregem i, per últim, fem lo mateix amb el ketchup, posant un bon raig.
4) Donem forma a les hamburgueses, la mida depen de quantes en volguem i de com ens agradin, a mi amb aquests ingredients me'n surten unes 4 o 5 de tamany mitjà/gros.
5) Cuinem a la paella amb un raig d'oli d'oliva.
6) Servim al gust!

45min

Notes

Per a una millor comprensió veure: https://youtu.be/vQSPAH4o40A
Poden guardar-se en bosses de plàstic a la nevera i duren una setmana.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: