Hamburgueses vegetals

Ingredients

  • un carbassó
  • dues pastanagues
  • dues cebes
  • una patata
  • un tros de carbassa
  • herbes provençals
  • un o dos ous
  • una cullerada de pa ratllat
  • sal i oli

Utensilis

Resulta pràctic disposar d'un estri per fer hamburgueses però si no el teniu també es poden fer.

Elaboració

Aquesta recepta és molt senzilla però s'ha de començar a preparar amb molta anticipació:


-Ratlleu totes les verdures i poseu-les dintre d'una escorredora un mínim de dues hores perquè vagin perdent la seva aigua. Va bé posar-les un polsim de sal per accelerar el procès.
-Quan considereu que les verdures estan a punt, apreteu-les bé amb la mà perquè acabin de deixar anar tota l'aigua i poseu-les dintre d'un bol.
-Escampeu el pa ratllat per damunt.
-Afegiu-hi les herbes provençals en abundància.
-Bateu lleugerament un ou, aboqueu-lo i remeneu la massa. Si la massa no queda prou amarada, afegiu l'altre ou. Salpebreu.
-Aneu formant les hamburgueses i fregiu-les en oli abundant ben calent.

Notes

Aquesta és la recepta original tal i com me la van explicar; jo la he fet així durant un temps fins que vaig descobrir que fetes a la planxa, molt lentament perquè les verdures quedin ben cuitetes, les hamburgueses queden igualment bones i, de pas, ens estalviem un grapat de calories.


Recepta de cuina de Hamburgueses vegetals
per Alícia Ribot i Sabaté
Recepta de cuina de Hamburgueses vegetals
per Alícia Ribot i Sabaté
Recepta de cuina de Hamburgueses vegetals
per Alícia Ribot i Sabaté

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5706 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: