Hamburgueses d'espinacs

Ingredients

  • 300 g de fulles d'espinacs
  • 1 porro
  • 1 ou
  • 2 cullerades de farina
  • 50 g de formatge feta (d'ovella)
  • Sal
  • Nou moscada

4 racions

Elaboració

Renta els espinacs i els porros i talla en trossos petits (l'espinac tallat no massa petit, al voltant de 3 a 4 cm).
Talla el porro en petits anells i esmicola el formatge feta.
Posa tots els ingredients en un recipient i barreja bé la massa, posa 2 cullerades de barreja a la paella amb oli d'oliva ben calent i fregeix pels dos costats fins que tinguin un bonic color daurat


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Francesc Mulà bonilla diu:
hola Joan : aixo es per a una Hambuguesa no?
es que tinc el dubte gracies
Joan Corminas diu:
Hola Francesc:
Amb les quantitats d'aquesta recepta jo faig 8 porcions en forma de bola i després les aixafo al moment de fregir a la paella, Suposo que això al que et refereixes a la teva pregunta. Una forta abraçada.
Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: