Nius de tallarines d'espinacs, amb xixorrites
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Vuit nius de tallarines, d'espinacs,( dos per comensal)
- 300 grams, de xixorrites
- Tomàquet fregit de pot
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Oli d'oliva
- Un got de ví blanc
- Una fulla de llorer
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats, laminats
- Un polsim, d'orenga,( orègano)
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una aranya, per retirar els nius, perqué no es desfacin
Elaboració
							En una cassola amb força aigua, sal, i una mica de mantega, posem a coure els nius de tallarines. Quan són cuits " al dente", els reservem.
A part, en un cassó amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, el llorer, i els alls laminats.
Quan és mig fregit, afegim les xixorrites, el tomàquet, i el ví blanc.
Quan tot el conjunt és cuit, posem dos nius de tallarines en cada plat, ben esorreguts, els cobrim amb la salsa de xixorrites, i per acabar el plat, ho espolsem amb una mica d'orenga, pel damunt, i ja ho podem treure a taula.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						Cuina amb xixorrites
 
						Etiquetes: 
						Cuina amb xixorrites  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2038 visites.
 2038 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Pasta
 Pasta Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Carns
 Carns
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram