Mongeta verda plana, saltada amb xixorrites
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams, de mongeta verda plana, congelada
- 300 grams, de xixorrites
- Un pot de tomàquet fregit, de 300 grams
- Un got de ví blanc
- Una ceb picolada
- Tres alls pelats
- Mitja llimona
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Una fulla de llorer
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en una cassó amb aigua, sal i la mitja llimona, bullim les mongetes verdes.
Quan són cuites al " dente ", les reservem. A continuació, en una cassola de terrissa, amb una mica d'oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, i la fulla de llorer. A continuacó, afegim les xixorrites, el tomàquet i el ví blanc, i deixem que cogui tot plegat, una mica.
Quan tot el conjunt, és ben cuit, afegim les mongetes bullides, els hi donem uns tombs, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts minuts més, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cuina amb xixorrites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1995 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.