Mongeta verda plana, saltada amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams, de mongeta verda plana, congelada
  • 300 grams, de xixorrites
  • Un pot de tomàquet fregit, de 300 grams
  • Un got de ví blanc
  • Una ceb picolada
  • Tres alls pelats
  • Mitja llimona
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una fulla de llorer

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en una cassó amb aigua, sal i la mitja llimona, bullim les mongetes verdes.
Quan són cuites al " dente ", les reservem. A continuació, en una cassola de terrissa, amb una mica d'oli d'oliva, fregim: la ceba, els alls, i la fulla de llorer. A continuacó, afegim les xixorrites, el tomàquet i el ví blanc, i deixem que cogui tot plegat, una mica.
Quan tot el conjunt, és ben cuit, afegim les mongetes bullides, els hi donem uns tombs, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts minuts més, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!