Bacallà en salsa verda
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 trossos de bacallà remullat
- 2 grans d’all
- 2 cullerades de julivert picat
- 4 patates
- 1 got d’oli
- 1 fulla de llorer
- Oli, sal, pebre blanc, aigua
4 racions
Elaboració
En una cassola, poseu el bacallà amb una mica d’aigua freda.
Quan comenci a bullir i pugi la bromera, traieu la cassola del foc i reserveu el bacallà en la mateixa aigua.
En una altra cassola de fang amb una mica d’oli, enrossiu els alls pelats i picats.
Ja amb un punt de color, afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus, amb sal, pebre i el julivert picat.
Ho deixareu coure 10 minuts i hi afegireu el bacallà ambl’aigua (neta de la bromera), i remoureu la cassola fins que la salsa sigui espessa.
Afegiu-hi ara el llorer i un pessic de pebre i ho deixeu coure a foc ben fluix,
aproximadament mitja hora.
Quan les patates estiguin cuites, retireu el llorer i serviu el bacallà en la mateixa cassola.
45min
Etiquetes: Bacalla Salsa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.