Bacallà en salsa verda

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 trossos de bacallà remullat
  • 2 grans d’all
  • 2 cullerades de julivert picat
  • 4 patates
  • 1 got d’oli
  • 1 fulla de llorer
  • Oli, sal, pebre blanc, aigua

4 racions

Elaboració

En una cassola, poseu el bacallà amb una mica d’aigua freda.
Quan comenci a bullir i pugi la bromera, traieu la cassola del foc i reserveu el bacallà en la mateixa aigua.
En una altra cassola de fang amb una mica d’oli, enrossiu els alls pelats i picats.
Ja amb un punt de color, afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus, amb sal, pebre i el julivert picat.
Ho deixareu coure 10 minuts i hi afegireu el bacallà ambl’aigua (neta de la bromera), i remoureu la cassola fins que la salsa sigui espessa.
Afegiu-hi ara el llorer i un pessic de pebre i ho deixeu coure a foc ben fluix,
aproximadament mitja hora.
Quan les patates estiguin cuites, retireu el llorer i serviu el bacallà en la mateixa cassola.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4633 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amic Moises:

La pròxima vegada que faci la recepta, ja posaré la foto. Una abraçada Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: