Bacallà en salsa verda
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 trossos de bacallà remullat
- 2 grans d’all
- 2 cullerades de julivert picat
- 4 patates
- 1 got d’oli
- 1 fulla de llorer
- Oli, sal, pebre blanc, aigua
4 racions
Elaboració
En una cassola, poseu el bacallà amb una mica d’aigua freda.
Quan comenci a bullir i pugi la bromera, traieu la cassola del foc i reserveu el bacallà en la mateixa aigua.
En una altra cassola de fang amb una mica d’oli, enrossiu els alls pelats i picats.
Ja amb un punt de color, afegiu-hi les patates, pelades i tallades a daus, amb sal, pebre i el julivert picat.
Ho deixareu coure 10 minuts i hi afegireu el bacallà ambl’aigua (neta de la bromera), i remoureu la cassola fins que la salsa sigui espessa.
Afegiu-hi ara el llorer i un pessic de pebre i ho deixeu coure a foc ben fluix,
aproximadament mitja hora.
Quan les patates estiguin cuites, retireu el llorer i serviu el bacallà en la mateixa cassola.
45min
Etiquetes:
Bacalla Salsa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2297 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c