Cigrons gratinats

Ingredients

  • 200 gr. de cigrons cuits
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 cebes
  • 100 gr. de mozzarela ratllada
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Ratllar el tomàquet i la ceba i sofregir en una cassola amb l'oli. Quan faltin 5 minuts perque el sofregit estigui llest, salpebrar, afegir la fulla de llorer i tapar.
Quan el sofregit estigui llest afegir els cigrons i donar-hi unes voltes perque quedi ben barrejat. Reservar.
Untar una safata que pugui anar al forn amb una mica d'oli i col·locar els cigrons amb el sofregit. Cobrir amb la mozzarela ratllada i gratinar.

45min

Per


Recepta de cuina de Cigrons gratinats

Cigrons gratinats.
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1543 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!