Cigrons gratinats

Categoria:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 200 gr. de cigrons cuits
  • 4 tomĂ quets madurs
  • 2 cebes
  • 100 gr. de mozzarela ratllada
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre

2 racions

ElaboraciĂł

Ratllar el tomĂ quet i la ceba i sofregir en una cassola amb l'oli. Quan faltin 5 minuts perque el sofregit estigui llest, salpebrar, afegir la fulla de llorer i tapar.
Quan el sofregit estigui llest afegir els cigrons i donar-hi unes voltes perque quedi ben barrejat. Reservar.
Untar una safata que pugui anar al forn amb una mica d'oli i col¡locar els cigrons amb el sofregit. Cobrir amb la mozzarela ratllada i gratinar.

45min

Per


Recepta de cuina de Cigrons gratinats

Cigrons gratinats.
per Imma Soto

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cigrons gratinats

Enllaça aquesta recepta:

1481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!