Cigrons gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr. de cigrons cuits
- 4 tomàquets madurs
- 2 cebes
- 100 gr. de mozzarela ratllada
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Pebre
2 racions
Elaboració
Ratllar el tomàquet i la ceba i sofregir en una cassola amb l'oli. Quan faltin 5 minuts perque el sofregit estigui llest, salpebrar, afegir la fulla de llorer i tapar.
Quan el sofregit estigui llest afegir els cigrons i donar-hi unes voltes perque quedi ben barrejat. Reservar.
Untar una safata que pugui anar al forn amb una mica d'oli i col·locar els cigrons amb el sofregit. Cobrir amb la mozzarela ratllada i gratinar.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2148 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...