
Cigrons amb espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 gr. espinacs
- 800 gr. cigrons cuits
- 6 grans d'all
- Oli d'oliva
- Vi
- Sal
4 racions
Elaboració
Bullir els espinacs i escórrer bé.
En una cassola fregir els alls tallats a rodalletes i abans que estiguin del tot daurats afegir els espinacs.
Barrejar bé i deixar coure 5 minuts.
Afegir un rajolí de vi i salpebrar.
Afegir els cigrons i barrejar tot bé.
Deixar coure només 5 minuts més i servir calent.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1601 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...