Cigrons amb espinacs

Ingredients

  • 400 gr. espinacs
  • 800 gr. cigrons cuits
  • 6 grans d'all
  • Oli d'oliva
  • Vi
  • Sal

4 racions

Elaboració

Bullir els espinacs i escórrer bé.
En una cassola fregir els alls tallats a rodalletes i abans que estiguin del tot daurats afegir els espinacs.
Barrejar bé i deixar coure 5 minuts.
Afegir un rajolí de vi i salpebrar.
Afegir els cigrons i barrejar tot bé.
Deixar coure només 5 minuts més i servir calent.

40min

Per


Recepta de cuina de Cigrons amb espinacs

Cigrons amb espinacs
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1232 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!