
Croquetes de bacallà
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Croquetes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 gr de bacallà desalat
- 1 tassa de farina
- 1 got de llet
- 2 dents d'all
- 2 ous
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 got d'oli d'oliva
- 1 tassa de pa ratllat
4 racions
Elaboració
Netejar el bacallà de pell i espines i picar fi.
Escalfar 2 cullerades d'oli en una paella i sofregir les dents d'all picades. Afegir 3 cullerades de farina, remenar i afegir la llet. Coure, remenant sense parar, fins a obtenir una bexamel espessa. Afegir el bacallá i el julivert picats.
Quan la massa estigui freda, donar forma a les croquetes. Passar-les per farina, ou batut i pa ratllat. Fregir-les en abundant oli calent. Deixar escórrer sobre paper de cuina i servir.
3h 30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2014 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...