Espirals de galeta

Ingredients

  • 200 gr. de farina
  • 110 gr. de mantega
  • 170 gr. de sucre
  • 1 culleradeta de llevat
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 ou petit
  • 1 culleradeta de sucre avainillat
  • 50 gr. de xocolata fondant

Elaboració

Barrejar la farina, el sucre, el llevat i el sucre avainillat. Afegir la mantega estovada , l'ou i la sal i barrejar fins a obtenir una massa homogènia. Separar la massa en dos i afegir la xocolata fosa a una de les parts.
Estendre les dues masses per separat, obtenint dos rectàngles de la mateixa mida. Superposar i enrotllar partint del costat més llarg. Embolicar el caneló de massa amb film transparent i deixar reposar a la nevera 30 minuts.
Tallar el caneló de massa bicolor en rodanxes d'un cm. de gruix i col•locar a la safata del forn , prèviament folrada amb paper de forn. Coure les galetes al forn, preescalfat a 180°C, durant 10 minuts.

1h 40min

Notes

Si en lloc de xocolata es posa colorant alimentari a una de les dues masses queden unes galetes de coloraines molt divertides.

Per


Recepta de cuina de Espirals de galeta

Espirals de galeta

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: