Crema de carabassa
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per olla a pressió
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600g de carabassa
- 2 patates
- Un porro
- Una ceba
- Un rai-get de nata líquida
- Dos porcions de formatge
- Un raig d'oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Es tallen totes les verdures a talls regulars,i es migs fregeixen a la a la mateixa olla que farem el puré, despres es cobreix d'aigua i es fan bullir fins que estan cuites, es nota punxar amb una forquilla.
Hi afegirem les porcions de formatge i la nata líquida la sal i el pebre,ho passarem per la batedora i ja ho podrem servir.
30min
Etiquetes:
Carabassa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2392 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Crec que te que esta bona aquesta recepta, la probare.
Segur que ho provaré, es un altra manera de fer els aspinacs
La crema de que es? me inmagino de formatge
Moltes gracies pels comentaris. M'agrada que vos hagi agradat.
Provare aquesta recepta,he vist molts ous farcits pro aquests mai. Som veínes de poble.