Crema de carabassa
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per olla a pressió
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600g de carabassa
- 2 patates
- Un porro
- Una ceba
- Un rai-get de nata líquida
- Dos porcions de formatge
- Un raig d'oli, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Es tallen totes les verdures a talls regulars,i es migs fregeixen a la a la mateixa olla que farem el puré, despres es cobreix d'aigua i es fan bullir fins que estan cuites, es nota punxar amb una forquilla.
Hi afegirem les porcions de formatge i la nata líquida la sal i el pebre,ho passarem per la batedora i ja ho podrem servir.
30min
Etiquetes: Carabassa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.