Crema de carabassa
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						
						Recepta per olla a pressió
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						Dieta: 						vegetariana
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 600g de carabassa
- 2 patates
- Un porro
- Una ceba
- Un rai-get de nata líquida
- Dos porcions de formatge
- Un raig d'oli, sal i pebre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Es tallen totes les verdures a talls regulars,i es migs fregeixen a la  a la mateixa olla que farem el puré, despres es cobreix d'aigua i es fan bullir fins que estan cuites, es nota punxar amb una forquilla. 
Hi afegirem les porcions de formatge i la nata líquida la sal i el pebre,ho passarem per la batedora i ja ho podrem servir.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Carabassa
 
						Etiquetes: 
						Carabassa  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4525 visites.
 4525 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Imma Soto
 Imma Soto Monica blasi
 Monica blasi Bruguers Sanou
 Bruguers Sanou![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
 
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram