Flam de carabassa
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per olla a pressió
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200g de carabassa
- 100g de sucre
- 1/4de litre de llet
- 3ous
- Mitja cullereta de vainilla i mitja de canyella
2 racions
Elaboració
Es posa la carabassa en un casso a coure.a continuació es deixa escorre.
La posarem en un recipient,juntament amb els altres ingredients, i ho triturarem tot amb una batedora.
Tindrem apunt una flamera caramel·litzada, ho abocarem a dins. es tapa amb un film o aubal si es que la flamera to tingui tapa.
Ho courem al bany maria. ( jo ho faig amb la olla -pressió,15,o 20 minuts.)
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3335 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.