Flam de carabassa

Ingredients

  • 200g de carabassa
  • 100g de sucre
  • 1/4de litre de llet
  • 3ous
  • Mitja cullereta de vainilla i mitja de canyella

2 racions

Elaboració

Es posa la carabassa en un casso a coure.a continuació es deixa escorre.
La posarem en un recipient,juntament amb els altres ingredients, i ho triturarem tot amb una batedora.
Tindrem apunt una flamera caramel·litzada, ho abocarem a dins. es tapa amb un film o aubal si es que la flamera to tingui tapa.
Ho courem al bany maria. ( jo ho faig amb la olla -pressió,15,o 20 minuts.)

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest flam té molt bona pinta. Deu ser boníssim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!