Flam de carabassa
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per olla a pressió
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200g de carabassa
- 100g de sucre
- 1/4de litre de llet
- 3ous
- Mitja cullereta de vainilla i mitja de canyella
2 racions
Elaboració
Es posa la carabassa en un casso a coure.a continuació es deixa escorre.
La posarem en un recipient,juntament amb els altres ingredients, i ho triturarem tot amb una batedora.
Tindrem apunt una flamera caramel·litzada, ho abocarem a dins. es tapa amb un film o aubal si es que la flamera to tingui tapa.
Ho courem al bany maria. ( jo ho faig amb la olla -pressió,15,o 20 minuts.)
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1872 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Crec que te que esta bona aquesta recepta, la probare.
Segur que ho provaré, es un altra manera de fer els aspinacs
La crema de que es? me inmagino de formatge
Moltes gracies pels comentaris. M'agrada que vos hagi agradat.
Provare aquesta recepta,he vist molts ous farcits pro aquests mai. Som veínes de poble.