Magdalenes

Ingredients

  • 4 ous
  • 315g de farina
  • 200g sucre moreno
  • 3/4 de vas d'oli de gira-sol
  • Tres cullerades de mel
  • Lleva-dura de reposteria,10g
  • Ratlladura de taronja
  • 90 ml de llet

4 racions

Utensilis

Motlles de magdalenes,

Elaboració

Primer batem els ous i el sucre fins a blanqueja'ls,després s'afegeix l'oli, la mel,la llet i la ratlladura de taronja,després s'afegeix la farina tamisada amb el llevat,es barreja suaument i es tape amb un film,i es deixe a la nevera fins a l'endemà.
Omplirem els molles de les magdalenes,i les posarem al forn,a 250 graus,un cop calen afluixarem,a una mica mengs de 200.

30min

Notes

Jo els motlles de paper perquè no quedin esboque-rats,els poso dins de flameres d'alumini.un cop tretes del forn els retiro i els guardo per un altra vegada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

879 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Teresa Vives Mariné diu:
Hola Carme,
Jo també em dic Vives de cognom. D'on ets?
M'agrada molt la teva recepta de madalenes.
Una abraçada

Tevima


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!