Ensaladilla russa de pasta
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de llacets
- 150 grams de tonyina en oli d'oliva
- 100 grams de cogombres i cebetes en vinagre
- 50 grams d'olives farcides d'anxoves
- 50 grams de pèsols bullits (frescos o congelats)
- 1 pastanaga tendra
- 100 grams de pebrots morrons
- 2 ous durs tallats a grills
- 150 grams de maionesa
- Oli d'oliva
- Vinagre de modena blanc
- Sal i
- Pebre verd
4 racions
Elaboració
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Un cop estigui cuita al punt, escórrer i refredar sota l'aixeta durant uns instants.
A continuació, abocar en una safata de servir i condimentar amb una salsa feta amb oli, vinagre, una mica de sal i uns grans de pebre verd picats, tot això ben batut.
Afegir la tonyina i la resta dels ingredients, barrejar bé, i per últim afegir la maionesa.
Abocar en una font de servir i adornar per sobre amb pastanaga ratllada, pebrots a tires i ous durs, al gust i fantasia de cada un.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1491 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c