Gírgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de Gírgoles
  • Cent grams de pinyons
  • Cent grams de panses de Corint
  • Tres cents grams, de pernil salat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Elaboració

Primer de tot, en un cassó amb aigua bullint, escaldem : les panses i els pinyons, i un cop escaldats. ho reservem.
A part, agafem el pernil salat, i el picolem en brunoise ben menuda, i el reservem.
Tot seguit, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, posem a fregir les gírgoles, salpebrades, tallades a tires.
Quan les gírgoles són mig cuites, afegim : el pernil, els pinyons, i les panses, i ho remenm uns cinc minuts, i ja ho tindrem llest per servir en plats individuals.

40min

Notes

Les gírgoles, són un bolet de cultiu, que les podem trobar durant tot l'any, i el seu preu es força adient, per totes les butxaques.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2347 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!