GĂ­rgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 800 grams de GĂ­rgoles
  • Cent grams de pinyons
  • Cent grams de panses de Corint
  • Tres cents grams, de pernil salat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, en un cassĂł amb aigua bullint, escaldem : les panses i els pinyons, i un cop escaldats. ho reservem.
A part, agafem el pernil salat, i el picolem en brunoise ben menuda, i el reservem.
Tot seguit, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, posem a fregir les gĂ­rgoles, salpebrades, tallades a tires.
Quan les gĂ­rgoles sĂłn mig cuites, afegim : el pernil, els pinyons, i les panses, i ho remenm uns cinc minuts, i ja ho tindrem llest per servir en plats individuals.

40min

Notes

Les gírgoles, són un bolet de cultiu, que les podem trobar durant tot l'any, i el seu preu es força adient, per totes les butxaques.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: GĂ­rgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons

Enllaça aquesta recepta:

2259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!