Gírgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de Gírgoles
- Cent grams de pinyons
- Cent grams de panses de Corint
- Tres cents grams, de pernil salat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en un cassó amb aigua bullint, escaldem : les panses i els pinyons, i un cop escaldats. ho reservem.
A part, agafem el pernil salat, i el picolem en brunoise ben menuda, i el reservem.
Tot seguit, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, posem a fregir les gírgoles, salpebrades, tallades a tires.
Quan les gírgoles són mig cuites, afegim : el pernil, els pinyons, i les panses, i ho remenm uns cinc minuts, i ja ho tindrem llest per servir en plats individuals.
40min
Notes
Les gírgoles, són un bolet de cultiu, que les podem trobar durant tot l'any, i el seu preu es força adient, per totes les butxaques.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...