Pastís de pinyons

Ingredients

  • 400 gr. de farina
  • 300 gr. de sucre
  • 1 sobre de Royal
  • 1 tassa d'oli (de café)
  • 2 llimones o taronges
  • Un got de llet
  • Sal
  • 3 ous
  • Pinyons

6 racions

Elaboració

Preescalfarem el forn.
A la safata d'anar al forn i posem paper vegetal (jo sempre el mullo, així s'adapta millor), l'untem amb mantega i reservem. (El motllo del pastís, pot ser rodó, rectangular o quadrat).
Barregem tots els ingredients,...farina, sucre, Royal, l'oli, la llet (tèbia), la ratlladura de les llimones (o taronges) un polsim de sal i els ous, ho passem per el Minipimer, ha de quedar com una crema... i ho aboquem al motlle per anar al forn. Hi posem els pinyons per sobre.
Ho posem al forn a 180ºC uns 35-45 minuts... tot depen del forn. Punxar-ho amb un escuradents, i si surt net, ja està !

45min

Notes

També es pot farcir d'alguna melmelada.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1369 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!