Tonyina amb romesco, i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Sis talls de tonyina, de 150 grams aproximadament, ( dos per persona)
  • Fumet de peix,( estĂ  en les meves receptes)
  • Salsa romesco, ( estĂ  en les meves receptes)
  • Conyac
  • 200 grams de mongetes del ganxet,( ja cuites)
  • Sal
  • Oli d'oliva

3 racions

ElaboraciĂł

Primer de tot, salem la tonyina, i la posem a la planxa, amb unes gotes d'oli d'oliva.
Quan Ă©s mig cuita, la reservem.
A part, en una cassola de terrissa, posem un bon raig de conyac, i quan és calent, el flamegem. Tot seguit, afegim força salsa de romesco, i el fumet necessari per coure la tonyina. Quan la salsa ja bull, corregim de sal, abaixem el foc, i hi afegim: els talls de tonyina, i les mongetes ja bullides.
Deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts, i passat aquest temps, ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Aquest plat, el podem fer tot l'any, encara que sigui amb tonyina congelada.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Tonyina amb romesco, i mongetes del ganxet

Enllaça aquesta recepta:

1225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!