Tonyina amb romesco, i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis talls de tonyina, de 150 grams aproximadament, ( dos per persona)
- Fumet de peix,( està en les meves receptes)
- Salsa romesco, ( està en les meves receptes)
- Conyac
- 200 grams de mongetes del ganxet,( ja cuites)
- Sal
- Oli d'oliva
3 racions
Elaboració
Primer de tot, salem la tonyina, i la posem a la planxa, amb unes gotes d'oli d'oliva.
Quan és mig cuita, la reservem.
A part, en una cassola de terrissa, posem un bon raig de conyac, i quan és calent, el flamegem. Tot seguit, afegim força salsa de romesco, i el fumet necessari per coure la tonyina. Quan la salsa ja bull, corregim de sal, abaixem el foc, i hi afegim: els talls de tonyina, i les mongetes ja bullides.
Deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts, i passat aquest temps, ja ho tindrem llest per treure-ho a taula, en la mateixa cassola.
40min
Notes
Aquest plat, el podem fer tot l'any, encara que sigui amb tonyina congelada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2868 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.