Empanadilles de tonyina
Ingredients
- Un paquet de "obleas" per fer empanadilles
- 200 g de ceba
- 100 g de tonyina en oli
- Dos ous durs
- 12 olives farcides
- 3 cullerades de tomàquet fregit
- Oli
Elaboració
Tallem la ceba en juliana i la sofregim fins que estigui ben feta.
Tallem els ous durs i les olivea trossets.
Barregem la ceba amb els ous, les olives, la tonyina i el tomàquet fregit.
Posem una cullerada del farcit a sobre de cada "oblea", les tanquem i les segellem amb una forquilla.
Posem oli en una paella i fregim les empanadilles a foc mig, vigilant que no es cremin.
30min
Etiquetes:
Empanadilles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4265 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua
Avui sí que puc accedir a les receptes