Pastís de tonyina
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Mousse
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 ous
- 6 llaunes petites de tonyina
- 6 cullerades de tomàquet fregit (tipus solis)
- 6 llesques de pa de motlle (tipus bimbo)
- 2 ampolletes de crema de llet
9 racions
Utensilis
Motlle tipus plumcake de 11x31 aprox.
Elaboració
Es tritura tot dins un recipient amb el turmix.
Es posa tot en un motlle al bany maria aproximadament o fins que la forquilla surt neta, aixuta.
Notes
Un tall de pastís acompanyat d'una bola d'arros amb pics d'anxova i d'oliva i una amanida de coloraines.. i ja tenim un bon plat !
Etiquetes:
Pastís tonyina
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2283 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La setmana vaig fer un civet de senglar que va quedar bonissim... gràcies pels teus consells.
on es compra l'àcid cítric ?
He trobat molt curiós que es faci amb la pell. Aquest estiu la faré. gràcies
ostres... no tinc foto ! ho sento ! quan el torni a fer li'n faré.
Moltissimes gràcies, Joan ! Amb el llom anava super perduda. Tinc un dubte.. el llom ha macerat amb vi i herbes 48 hores o...