Flam de nata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 litre de llet sencera
  • 1/2 litre de nata
  • 5 fulles de gelatina "cua de peix"
  • 200 grams de sucre

6 racions

Elaboració

1 - Es posa la llet, la nata i el sucre en un pot i s'escalfa fins el pun de bullir
2 - Posar les fulles de gelatina en aigua freda fins que siguin toves i ben xopes d'aigua
3 - Un cop la llet, la nata i el sucre han bullit un xic, s'afegeix les fulles de cua de peix ben escorregudes
4 - Batre tot plegat per tal que la barreja quedi ben homogènia
5 - La presentació és lliure: en tarrines, en copes, en flameres.. com vulgueu. I es deixa refredar en el recipient escollit.

20min

Notes

6 - A l'hora de dur a taula l'es opcions d'adorno son infinites: amb un rajolinet de xarop de maduixa i un nuvol de nata; xarop de xocolata i lacasitos; nuvol de nata i neula (normal o de xocolata )... o el que tingueu a mà !


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

797 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amiga Krme Torres,
Al meu blog trobaràs receptes per al llom.
Krme Torres diu:
Moltissimes gràcies, Joan ! Amb el llom anava super perduda. Tinc un dubte.. el llom ha macerat amb vi i herbes 48 hores o no ?

Segurament faré el llom a la salsa d'oporto.
petonets
Joan Corminas diu:
Amiga Krme. El llom no cal que ho posis a macerar, només salpebrar i segellar per tot arreu però que quedi cru per dins, ja que en el forn acabara de coure's, això ho has de preparar el dia abans. Espero que et surti molt bé i disfruteu d'aquest llom de senglar. Una abraçada Joan
Joan Corminas diu:
La crema de champinyons ha de quedar mol espesa


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!