Bou a la Stroganoff

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de bolets
  • 250 grams de crema agra
  • 2 grans d'all
  • 1 raig d'oli
  • 2 cullerades crema de llet
  • 1 cullerada de farina d'arròs
  • 800 grams de carn de bou
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre negre
  • 1 cullerada i ½ de mostassa
  • 2 cullerades de salsa teriyaki
  • 300 grams de seves.

6 racions

Elaboració

Marina els cubs de carn de bou amb la salsa Teriyaki durant aproximadament 1 hora.
Salpebra la carn i espolsa pel damunt la farina d'arròs.
Escalfa l'oli en una paella, daura bé la carn, retira, reserva i mantén calenta.
Neteja els bolets i talla a rodanxes fines.
Pela i pica finament la ceba i l'all.
Escalfa les 2 cullerades de crema de llet en una paella i cuina la ceba amb l'all durant uns 3 minuts.
Agrega els bolets i condimenta amb sal, pebre i mostassa.
Posa la carn i la salsa juntes i afina el gust amb crema agra.
Adorna per sobre amb unes fulles de julivert.
Serveix el Bou Stroganof, acompanyat d'unes tallarines amples, cuinades al dente.

Notes

El Bou Stroganoff és un clàssic de la cuina antiga, elaborat amb bolets, cebes, crema agra i carn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: