Pastís de patata i sobresada

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 250 grs de sobrasada
  • 1 got de crema de llet
  • Formatge emmental ratllat
  • Mantega
  • 6 ous

4 racions

Elaboració

Rentar, pelar i tallar les patates a rodanxes amb un gruix d'un dit aprox.
Untar la safata del forn amb mantega.
Posar 1 sostre de patates, i sostre de sobressada, crema de llet, sal i pebre, formatge ratllat. Anar fent sostres així.
Posar una hora de forn a 200 graus. Treure del forn.
Batre els ous i tirar-los per sobre del pastís. Posar més formatge ratllat i gratinar.

Notes

Un bon tall de pastís amb un acompanyament d'amanida.. tenim un bon àpat i baratet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: