Pastís de patata i sobresada

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 250 grs de sobrasada
  • 1 got de crema de llet
  • Formatge emmental ratllat
  • Mantega
  • 6 ous

4 racions

Elaboració

Rentar, pelar i tallar les patates a rodanxes amb un gruix d'un dit aprox.
Untar la safata del forn amb mantega.
Posar 1 sostre de patates, i sostre de sobressada, crema de llet, sal i pebre, formatge ratllat. Anar fent sostres així.
Posar una hora de forn a 200 graus. Treure del forn.
Batre els ous i tirar-los per sobre del pastís. Posar més formatge ratllat i gratinar.

Notes

Un bon tall de pastís amb un acompanyament d'amanida.. tenim un bon àpat i baratet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!