Taronges amb mel i nata

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre taronges grosses i sucoses.
  • Un pot de nata per muntar.
  • Mel a gust.
  • Un grapadet de nous.
  • Unes fulletes de menta.

4 racions

Utensilis

Safata de servir o plats de postre individuals.

Elaboració

Tallarem les taronges en rodanxes. Les posarem en una safata de servir o en plats individuals.
Posarem a sobre una mica de mel.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de menjar-les.
Finalment, muntarem la nata i la posarem per sobre en el moment de servir-les, amb les nous i una fulleta de menta per adornar.

10min

Notes

Podem acompanyar el plat amb triangles de neula, i les fulletes de menta.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

701 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!