Taronges amb mel i nata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Quatre taronges grosses i sucoses.
- Un pot de nata per muntar.
- Mel a gust.
- Un grapadet de nous.
- Unes fulletes de menta.
4 racions
Utensilis
Safata de servir o plats de postre individuals.
Elaboració
Tallarem les taronges en rodanxes. Les posarem en una safata de servir o en plats individuals.
Posarem a sobre una mica de mel.
Ho reservarem a la nevera fins l'hora de menjar-les.
Finalment, muntarem la nata i la posarem per sobre en el moment de servir-les, amb les nous i una fulleta de menta per adornar.
10min
Notes
Podem acompanyar el plat amb triangles de neula, i les fulletes de menta.

Etiquetes:
Inexperts
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1077 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta vegada he fet la fotografia des de la cassola. Potser no és la foto adequada, miraré de fer-la novament quan torni...
A trossets petits.
Benvolgut. Tens unes receptes que m'encanten. En faré alguna. Tambe fas el pastís de peix i marisc quasi com el faig jo....
és una recepta que sembla difícil, però és fàcil de fer. Es pot decorar de moltes maneres.
M'agrada que t'hagin sortit bons. Més senzilla, la recepta, no ho pot ser. Moltes gràcies.