Mandarines o taronges confitades, amb trufa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Mousse
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Trufa, per omplir quatre copes ( la podeu trobar a les meves receptes)
- Vint grills de taronges o mandarines confitades ( ho podeu trobar a les meves receptes )
4 racions
Utensilis
Quatre copes de còctel
Una mànega pastissera amb un broc rissat gran
Elaboració
Primerament, fem la meva trufa com explico a la meva recepta, i la reservem a la nevera.
Tot seguit, preparem les mandarines o taronges com explico a la meva recepta, i les reservem.
En el moment de presentar la recepta, agafem quatre copes de còctel i anb l'ajud de la mànega pastissera, les omplim fin a tres quartes parts de la copa, amb trufa.
Per rematar la copa, posem cinc grills de mandarina o taronja al damunt de la trufa, ho posem una estona a la nevera, i quan ja hagi agafat una mica de còs, ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes:
La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1102 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...