Postre basc

Categoria:
Típica de: Espanya → País Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit triangles de formatge Idiazabal(fumat)
  • Vjuit triangles de codonyat
  • 300 grams de nous pelades

4 racions

Utensilis

Quatre plats de postre de porcellana blanca

Elaboració

Envoltem el plat amb els triangles de formatge i codonyat alternativament, i en el centre fiquem un niu de nous pelades, i ja tenim el postre Basc per servir a taula.

20min

Notes

Aquest postre s'acxostuma a servir amb un gotet de Txacolí.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: