Truita de bacallà a la basca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pebrot verd
  • Una ceba
  • 100 grams de bacallà esqueixat
  • Dos ous
  • Oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Tallem el pebrot verd i la ceba a juliana molt fina, i ho posem en un cassó a fregir amb oli d'oliva. Quan és ben fregit, afegim el bacallà i remenem una mica. Amb aquesta barreja ja podem fer la truita. Batem uns ous, i els hi afegim a la barreja, tot remenant ben bé. Agafem una paella , hi posem oli d'oliva, i seguidament fem la truita. La podem fer rodona, o a la francesa.
.

15min

Notes

Cal saber que aquest tipus de truites, són molt sucoses, sense arribar a ser crues.
Farem tantes truites com començals seguin a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1936 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!