Pastis Tatin

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 pomes tipus golden
  • Mantega
  • Gelatina de poma
  • Sucre
  • Pasta de full
  • Caramel líquid

8 racions

Elaboració

Agafem un motlle ample desemmotlla-ble, i cobrim el fons amb el caramel líquid.
Seguidament, agafem les pomes, les pelem, els hi traiem el cor, i les tallem en quatre trossos. Les anem posant dretes cobrint tot el motlle, ben juntes i apretades.
Seguidament, untem les pomes amb mantega i sucre, i ho tapem amb la pasta de full, tot arrugant-la per les voreres.
Ho posem a coure en el forn a 180º, uns 75 minuts, i ja ho podrem treure amb compte de no cremar-nos. Ho desemmotllem en una safata rodona, ho anem pentinant amb l'ajud d'una espàtula, seguidament, ho pintem amb la gelatina de poma calenta, i ja tenim el pastis tatin llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

En el moment de coure el pastis, pot regalimar el sucre, per això és convenient posar a sota el pastis, un safata forrada amb paper d'alumini, per no embrutar el forn.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

958 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!