Pastis Tatin

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 pomes tipus golden
  • Mantega
  • Gelatina de poma
  • Sucre
  • Pasta de full
  • Caramel líquid

8 racions

Elaboració

Agafem un motlle ample desemmotlla-ble, i cobrim el fons amb el caramel líquid.
Seguidament, agafem les pomes, les pelem, els hi traiem el cor, i les tallem en quatre trossos. Les anem posant dretes cobrint tot el motlle, ben juntes i apretades.
Seguidament, untem les pomes amb mantega i sucre, i ho tapem amb la pasta de full, tot arrugant-la per les voreres.
Ho posem a coure en el forn a 180º, uns 75 minuts, i ja ho podrem treure amb compte de no cremar-nos. Ho desemmotllem en una safata rodona, ho anem pentinant amb l'ajud d'una espàtula, seguidament, ho pintem amb la gelatina de poma calenta, i ja tenim el pastis tatin llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

En el moment de coure el pastis, pot regalimar el sucre, per això és convenient posar a sota el pastis, un safata forrada amb paper d'alumini, per no embrutar el forn.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: