Salmó marinat
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Carpaccio
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un salmó mitjà tallat en dues meitats
- 300 grams de sucre
- 300 grams de sal
- Un grapat de ginebrons
- Un ramet d'anet fresc picat
- Oli d'oliva
- Ví blanc
 12 racions
 12 racions
Utensilis
Unes pinces o unes alicates petites, per treure les espines.
Un atuell de plàstic rectangular per marinar el salmó.
Una safata rectangular fonda
Elaboració
							Primer de tot, agafem els lloms de salmó, i amb l'ajud de unes pinces i la sensibilitat del dit polze, anem detectant i traient les espines, (hi han unes quaranta aprox.).
En una safata fonda, barrejem: el sucre, la sal, l'anet i els ginebrons.
Damunt un trós de paper d'alumini, posem un llom de salmó, i el cobrim amb aquesta barreja, seguidament, hi afegim un raig de ví blanc, i oli d'oliva. Després ho emboliquem, i ho guardem dins la safata, unes 36 hores, a la nevera.
Pasades les 36 hores, ho desemboliquem i ho passem pel raig de l'aixeta. Seguidament, posem el llom de salmó en una safata fonda, cobert amb oli d'oliva, i un grapat de ginebrons.
A mida que l'hem de fer servir, l'anem filetejant i el tornem a posar a la safata amb l'oli.
El llom que no fem servir, el podem embolicar amb paper film, i guardar-lo en el congelador.
														
 30min
  30min 
Notes
Fora interesant, que un cop passat per l'aixeta, l'assequem ben bé amb paper de cuina.
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3878 visites.
 3878 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns 
  Altres
 Altres Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram