Tagliatelle al salmó amb caviar
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Itàlia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 grams de salmó trossejat.
- 1 / 2 ceba picada.
- 1 gra d'all picat.
- 1 cullerada gran de mantega.
- 1 pot de nata líquida.
- 500 grams de tagliatelle a l'ou.
- Pebre negre.
- Ous de lumpus.
4 racions
Elaboració
Fondre la mantega en una paella, afegir la ceba i l'all picats.
Quan estiguin daurats, afegir el salmó tallat a trossos i quan adquireixi color rosa pàl lid, afegir la nata i deixar coure a foc lent, remenant de tant en tant.
Bullir aigua en una olla. Quan estigui bullint afegir la pasta, remoure i retirar l'aigua quan la pasta estigui al dente.
Afegir una mica de pebre. Abans de servir tirar la salsa a la pasta escorreguda.
Finalitzar adornant amb unes ous de lumpus
Etiquetes:
Ous de lumpus Salmó Tagliatelle
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
467 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c