Tagliatelle al salmó amb caviar

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de salmó trossejat.
  • 1 / 2 ceba picada.
  • 1 gra d'all picat.
  • 1 cullerada gran de mantega.
  • 1 pot de nata líquida.
  • 500 grams de tagliatelle a l'ou.
  • Pebre negre.
  • Ous de lumpus.

4 racions

Elaboració

Fondre la mantega en una paella, afegir la ceba i l'all picats.
Quan estiguin daurats, afegir el salmó tallat a trossos i quan adquireixi color rosa pàl lid, afegir la nata i deixar coure a foc lent, remenant de tant en tant.
Bullir aigua en una olla. Quan estigui bullint afegir la pasta, remoure i retirar l'aigua quan la pasta estigui al dente.
Afegir una mica de pebre. Abans de servir tirar la salsa a la pasta escorreguda.
Finalitzar adornant amb unes ous de lumpus


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1358 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: