Pastís de salmó
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						Dieta: 						baixa en greixos
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 3 porros i 3 cebes
- 3 tomaquets madurs, no gaire grossos
- 3 pastanagues
- 3 talls de salmó congelat, sense espines
- 3 ous
- 1 pot de crema de llet
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Sofregir els porros i les pastanagues, afegir-hi els tomàquets, i quan estigui pràcticament fet, tirar-hi el salmó.
Passar-ho per el turmix, afegir-hi la crema de llet i els tres ous sencers.
Untar un motllo amb mantega i ficar-ho al forn al bany maria a 170ºC, deixar-ho mes o menys 45 minuts. (sabreu si ja és fet, punxant-lo amb un escuradents)
Jo el serveixo amb enciam tallat a la juliana i gambes o salmó fumat per el damunt.
Es pot servir amb salsa rosa.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Entrants
 
						Etiquetes: 
						Entrants  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6489 visites.
 6489 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Pastís
 Pastís 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes Altres
 Altres
 Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram