Pastís de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 porros i 3 cebes
- 3 tomaquets madurs, no gaire grossos
- 3 pastanagues
- 3 talls de salmó congelat, sense espines
- 3 ous
- 1 pot de crema de llet
6 racions
Elaboració
Sofregir els porros i les pastanagues, afegir-hi els tomàquets, i quan estigui pràcticament fet, tirar-hi el salmó.
Passar-ho per el turmix, afegir-hi la crema de llet i els tres ous sencers.
Untar un motllo amb mantega i ficar-ho al forn al bany maria a 170ºC, deixar-ho mes o menys 45 minuts. (sabreu si ja és fet, punxant-lo amb un escuradents)
Jo el serveixo amb enciam tallat a la juliana i gambes o salmó fumat per el damunt.
Es pot servir amb salsa rosa.
1h 30min
Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3441 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ostres, deu ser bonisim el faré ben aviat
Hola Mercè, em sembla perfecte que penjis la foto. jo tinc problemes amb la càmera.
Quina bona pinta que tenen aquests cargols,m'ho apunto. No he cuinat mai cargols perqué ma mare els fa bonissims, peró quan...
Em sap greu, peró de moment no puc incloure les fotos dels plats