Arròs de calçotada

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g d’arròs de Pals
  • Calçots cuits a la brasa
  • Salsa de calçots o romesco
  • 3 o 4 brins de safrà
  • Brou de verdures
  • Un tros de botifarra
  • Oli, sal i pebre

2 racions

Elaboració

Pelem els calçots i els tallem a trossos d’aproximadament un centímetre.
Els posem a una cassola amb una mica d’oli roent, i els hi donem un parell de voltes (no cal més, ja estan cuits). Hi afegim un parell de cullerades de salsa i uns brins de safrà.
Cobrim la cassola amb brou i quan bulli hi posem l’arròs.
Ho salpebrem i deixem coure durant uns 18 minuts (o el que indiqui l’envàs).
Tallem la botifarra a petits daus i la fregim en una paella amb una mica d’oli.
Quan a l’arròs li manquin 5 minuts de cocció hi afegim la botifarra.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1938 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Carme Olive i Pujolas diu:
Ostres, deu ser bonisim el faré ben aviat

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: